Football Soccer - Fiorentina v Juventus - Italian Serie A - Artemio Franchi stadium, Florence, Italy - 15/01/17 - Fiorentina's Milan Badelj in action with Juventus' Stefano Sturaro . REUTERS/Max Rossi
REUTERS/Max Rossi / REUTERS

ZAMRŠENA SITUACIJA

HRVAT OVISI O HRVATU Vatreni as na raskršću: Badeljov agent otkrio pojedinost koja bi definitivno mogla rasplesti potencijalni transfer

AUTOR:
  • Toni Rončević

 • OBJAVLJENO:
 • 19.01.2017. u 17:31

 • U tjednima ispred nas mogla bi se riješiti situacija oko transfera hrvatskog reprezentativca Milana Badelja. Za Fiorentinina veznjaka zagrijano je nekoliko drugih talijanskih klubova, a njegov agent Dejan Joksimović je, u razgovoru za talijanske medije, podbrobnije objasnio kako stoje stvari.

  Badelj igra u Fiorentini od 2014. godine, a kvalitetnim predstavama probudio je interes Juventusa, Rome i Milana, ali i nekoliko engleskih klubova poput Chelseaja. Kontakata je bilo u posljednjim tjednima, a Joksimović objašnjava da potencijalni transfer ipak ovisi i o drugim faktorima.

  - Ako prodaju Kalinića za iznos koji se spominje, viole neće imati financijskih problema i neće se htjeti odreći niti jednog člana trenutne momčadi, čak i ako dođu dobre ponude - naglašava Joksimović vjerojatnu ključnu komponentu u ovoj temi.

   

  Nije isključeno da veznjak ostane u Firenci do kraja tekuće sezone, ali obzirom na trenutačan status u ekipi, to neće biti 'kraj svijeta' za Badelja.

  - Badelj ima dobar odnos sa svima u Fiorentini, nikad nije imao problem sa suigračima, trenerom ili klubom, tako da ga ne zabrinjava ako će završiti sezone u Firenci - dodaje njegov agent, no...

   

  - Za svaki slučaj ja ću krajem siječnja biti u Milanu, jer tko zna što se može dogoditi u tom periodu - zaključio je Joksimović koji je otkrio i da službena ponuda za Badelja nije stigla iz navedenih klubova otkako je 1. siječnja počeo zimski prijelazni rok.

   

  Iz drugih medija