Screenshot
POZNATA I CIJENA

HRVAT POSTAO HEROJ JEDNOG OD NAJVEĆIH NOGOMETNIH POTHVATA OVE GODINE, NAGRADA STIGLA ODMAH 'Pa dobili su ga jeftino s obzirom na njegovu kvalitetu'

Piše: Miho DobrašinObjavljeno: 27. lipanj 2019. 00:46

Nakon što je izborila ulazak u prvu ligu, Mallorca će za 2,2 milijuna eura otkupiti ugovor hrvatskog napadača Ante Budimira od talijanskog Crotonea, izvijestile su u utorak novine Ultima Hora s otoka Mallorce.

Budimiru, koji je u nedjelju zabio početni gol u pobjedi od 3:0 nad Deportivom u finalu doigravanja, posudba istječe 30. lipnja.

"Hrvatski je nogometaš došao (na šestomjesečnu posudbu) s namjerom da ostane, a zbog svoje borbenosti i nekih od ključnih golova stekao je poštovanje publike te se brzo prilagodio na svlačionicu i otok", piše Ultima Hora.

"Crotone je fiksirao iznos na 2,2 milijuna eura, što je jeftino s obzirom na njegovu kvalitetu i situaciju na tržištu", dodaju te novine.

Navode da će Mallorca otkupiti i braniča Martina Valjenta za 1,5 milijuna eura od Chieva. Njih dvojica bit će prva pojačanja uoči povratka u Primeru, gdje je Mallorca igrala prije šest godina.

Linker
24. travanj 2024 12:11