Valerio Pennicino/Getty Images
BORBA ZA VATRENOG

HRVAT SVE SKUPLJI, ALI JOSE MOURINHO NE ODUSTAJE! MAN. UNITED PODEBLJAO PONUDU ZA IVANA PERIŠIĆA Posao bi Englezima mogli pokvariti bogati šeici?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. lipanj 2017. 13:19

Hrvatski reprezentativac i nogometaš Intera, Ivan Perišić već se neko vrijeme nalazi na meti Josea Mourinha i Manchester Uniteda, a kako prenose talijanski mediji, na Otoku su spremni izdovojiti velik novac za njegove usluge.

Početkom mjeseca s Old Trafforda je stigla vrtoglava ponuda od 40 milijuna eura što su u Italiji hladno odbili, jer, nemaju namjeru samo tako pustiti svog ponajboljeg igrača.

Kako prenosi Calciomercato, iz Manchestera su sada podebljali ponudu na čak 50 milijuna eura. Također valja napomenuti kako bi u ovaj transfer trebali biti uključeni i neki bonusi što bi Engleze približilo cifri od 55 milijuna koliko navodno Talijani traže za reprezentativca Vatrenih.

U međuvremnu se u medijima pojavila vijest kako je Perišić sve već dogovorio s Unitedom gdje bi trebao zarađivati oko 6 milijuna eura po sezoni, ali sada je ostalo na klubovima da se dogovore oko odštete.

Treba istaknuti kako Inter uskoro treba prikupiti 30 milijuna eura kako bi zadovoljio financijski fair-play, ali pojavile su se neke informacije kako bi im posao, barem kada je Perišić u pitanju, mogao pokvariti i PSG obzirom kako je njihov sportski direktor krenuo put Milana gdje bi trebao odraditi nekoliko sastanaka, a jedan bi mogao biti vezan uz dovođenje Hrvata u Francusku.

Linker
25. travanj 2024 17:55