Lindabrunn, Austrija, 260315.
Turnir kvalifikacija nogometne U-19 reprezentacije skupine 6. elitnog kola za dlazak na Europsko prvenstvo u Grcku 2015,
Italija - Hrvatska.
Na fotografiji: Silvio Anocic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX

Silvio Anočić

NOVA ŠANSA U KARIJERI

HRVATSKA DOBILA JOŠ JEDNOG IGRAČA U SERIE A Mladi branič se rastao s Tottijem, Džekom i društvom, trenirat će ga splitski stručnjak

AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 10.08.2017. u 22:19

  • Hrvatska će u novoj sezoni imati još jednog igrača u Serie A. Naime, Silvio Anočić (20), igrač Rome, potpisao je jučer jednogodišnju posudbu s Genoom.

    Mladi lijevi bek u Romi je već tri godine, a nedavno je potpisao i novi ugovor koji mu istječe 2020. U Rimu su procijenili da je došao trenutak da igra seniorski, prvoligaški nogomet, pa su ga uputili na posudbu, koja ima i pravo prvokupa po isteku posudbe. Međutim, isto tako i Roma ga dogodine može vratiti u svoje jato, ali će za to morati Genoi platiti određen iznos.

    Dobra je stvar za Anočića što će ga u Genoi trenirati Ivan Jurić, vjerojatno će dobiti pravu priliku i doći i u fokus izbornika U-21 reprezentacije Nenada Gračana. U svakom slučaju, novi iskorak i nova šansa u karijeri za Anočića, koji je u Romi uglavnom trenirao s prvom momčad, bio i na pripremama s Tottijem, Džekom i društvom, ali nije dobio šansu zaigrati u službenoj utakmici za prvu momčad Rimljana. No, sad je u Genoi gdje bi ubrzo mogao osjetiti sve čari i zamke Serie A.