REUTERS/Damir Sagolj
POVEĆAVA SE KOLONIJA?

HRVATSKI AS APSOLUTNI JE MAGNET Talijanski velikan nakon spektakularnog transfera dovodi još jednog Vatrenog!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. kolovoz 2018. 15:07

Nakon Gonzala Higuaina i Mattie Caldare iz Juventusa Milan bi mogao dovesti još jedno veliko pojačanje. Ako je za vjerovati napisima talijanskih medija riječ je o Mateu Kovačiću.

Otkako je javno izrazio želju za odlaskom iz Real Madrida Kovačić je na meti brojnih europskih uglednika. Njegovo ime dovodilo se u kontekst potencijalnog transfera u Juventus, Chelsea, Manchester United, Chelsea i Inter, a sada se pojavio novi, navodno i najozbiljniji kandidat.

Talijanski Calciomercato prenio je vijest o interesu Milana za Kovačića, koju su kasnije prenijeli As, Mirror, La Repubblica, Mundo Deportivo i brojni drugi mediji.

Kako bilo, Milan još nije poslao službenu ponudu za Kovačića, a nagađa se da ga u Realu definitivno neće pustiti za odštetu manju od 60 milijuna eura. Kovačić traži konstantnu minutažu, a nema sumnje da bi ju u Milanu imao.

Eventualnim transferom povećao bi dodatno hrvatsku koloniju u Milanu. Dres 'Rossonera' trenutno nose Nikola Klainić, Ivan Strinić i Alen Halilović. Prijelazni rok u Italiji otvoren je do 18. kolovoza.

Linker
19. travanj 2024 21:00