Denis Doyle/Getty Images
TRANSFER BOMBA

HRVATSKI REPREZENTATIVAC GLAVNA VIJEST U ŠPANJOLSKOJ 'Želim više igrati i mislim da je najbolje da napustim Real Madrid'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. lipanj 2018. 15:51

Marca je u svojem izdanju od subote preko čitave naslovnice 'raspalila' sliku hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića koji je u razgovoru za isti list poručio - želim više igrati, najbolje je da napustim Madrid.

Najčitaniji španjolski sportski list s Mateom je napravio razgovor u bazi Vatrenih u Roščinu, a Španjolcima je otkrio kako smatra da mu se status u Realu neće bitnije promijeniti niti dolaskom novog trenera Julena Lopeteguija.

- Najviše od svega volim nogomet i volim biti na terenu, ali teško je dobiti priliku u Realu. Jasna mi je situacija i zato smatram da je najbolje da promijenim klub u kojem ću dobiti veću minutažu, gdje ću biti starter. Mislim da to zaslužujem - kazao je Kovačić.

screenshot

Iako u Madridu tvrde kako bi ga htjeli zadržati sve je izglednija opcija kako bi uskoro moglo doći do transfera.

- U Realu svi igrači osjećaju da su važni, ali problem je što je mladim igračima teško doći do kontinuiteta, a bez toga teško da ću pokazati svoj pravi potencijal. Kad ne igram, nisam sretan - priča Kovačić.

Linker
18. travanj 2024 07:31