CROPIX
NOVI ZAOKRET

HRVATSKI REPREZENTATIVAC PONOVNO VELIKA TEMA U ITALIJI Priče o transferu i prekidu suradnje komentirao i direktor slavnog kluba

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. prosinac 2018. 16:29

Posljednjih je dana hrvatski reprezentativac Marko Pjaca učestala tema u talijanskim medijima. Uglavnom se dosad pisalo kako u Fiorentini nisu zadovoljni izvedbama mladog Hrvata te se predviđao uranjeni raskid suradnje kluba i 23-godišnjaka koji je u Firencu stigao na jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa.

Spominjalo se i kako Pjacu neće zbog velike konkurencije dočekati idealna situacija u Juventusu te da mu talijanski div već traži novi klub, no sada se i oglasio direktor Fiorentine Pantelao Corvino koji tvrdi da će hrvatski ofenzivac biti dio njihovih planova i na proljeće.

Zagreb, 121118.
Hotel Westin.
Okupljanje igraca hrvatske nogometne reprezentacije uoci utakmice Lige nacija protiv Spanjolske koja se igra u cetvrtak 15. studenog.
Na fotografiji: Marko Pjaca.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
CROPIX

"Napadački trio Chiesa, Simeone i Pjaca je podbacio. Istina, nedostaje nam više postignutih pogodaka. Naravno da mogu bolje, no Pjaca je itekako važan dio našeg napadačkog terceta i u toj ulozi ga vidimo i dalje", izjavio je Corvino.

Pjacina statistika od dolaska u novu sredinu nije idealna, u 13 utakmica zabio je jedan gol i upisao samo jednu asistenciju, a to se sve dogodilo na utakmici protiv SPAL-u još sredinom rujna.

Linker
16. travanj 2024 19:21