Bartolec
 Ronald Gorsic / CROPIX / CROPIX
U NOVOJ SREDINI

HRVATSKI REPREZENTATIVAC POTPISAO ZA PRVAKA DANSKE 'Drago mi je što se sve konačno završilo! Uzbuđen sam što ću nositi dres tako slavnog kluba'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. svibanj 2019. 16:42

Hrvatski reprezentativac Karlo Bartolec prešao je iz Nordsjaellanda u redove Kopenhagena, najboljeg danskog kluba, a ujedno i prvaka te države.

Vatreni, koji se našao i na popisu izbornika Zlatka Dalića za utakmice protiv Walesa i Tunisa, potpisao je do ljeta 2023. godine. Za izazove u novoj sredini je izabrao dres s brojem 17.

Iznos za koji je prodan trenutno nije poznat, ali se zna da mu je ugovor s Nordsjaellandom istjecao iduće godine.

"Drago mi je što se sve konačno završilo! Jedva čekam zaigrati za Kopenhagen koji je najbolji klub u Danskoj. Ovdje ću se svake godine boriti za naslov i igrati europske utakmice. Uzbuđen sam što ću nositi dres tako slavnog kluba i igrati na ovom stadionu. U Nordsjaellandu mi je bilo odlično, napredovao sam znatno kao igrač, ali bilo je vrijeme za nove izazove. Nisam mogao zamisliti bolji idući korak u karijeri od prelaska u ovaj klub", rekao je Vatreni na predstavljanju.

Bartolec je tijekom karijere igrao i za Dinamo te Lokomotivu, dok je za reprezentaciju debitirao u listopadu prošle godine.

Linker
25. travanj 2024 15:51