Soccer Football - Serie A - Inter Milan vs Juventus - San Siro, Milan, Italy - April 28, 2018 Inter Milan's Mauro Icardi celebrates scoring their first goal with team mates REUTERS/Stefano Rellandini
REUTERS/Stefano Rellandini

OPERACIJA NIJE USPJELA

HTJELI SU GA JUVENTUS I NAPOLI, A ONDA SE POJAVIO CRISTIANO I 'UPROPASTIO' SPEKTAKULARAN TRANSFER 'Zabio im je 7 golova, jasno da su ga htjeli...'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 05.09.2018. u 08:18

 • Talijanski nogometni velikani Juventus i Napoli ovoga su ljeta željeli angažirati napadača Intera Maura Icardija, otkrila je njegova supruga i agentica Wanda Nara.

  "Juventus je želio angažirati Icardija, ali se potom okrenuo Cristianu Ronaldo," kazala je Wanda dodavši: "Mauro je Juventusu zabio sedam golova i jasno je da su ga pokušali dovesti," kazala je.

  Otkrila je i kako je razgovarala i s predsjednikom Napolija Aureliom De Laurentiisom.

  "Razgovarali smo o svemu, od kinematografije do nogometa. Da, i o ponudi, ali Mauro je odlučio drugačije," kazala je 31-godišnja Argentinka.

   

  Icardi u svom ugovoru s Interom ima odštetnu klauzulu od 110 milijuna eura, ali kapetan "Nerazzurra" nije želio ovoga ljeta napustiti San Siro.

  "Radim svoj posao najbolje što znam. Ukoliko me drugi klubovi nazovu, javim se. Međutim, Mauro uvijek ima konačnu odluku i ne petljam se previše u to."

  Iz drugih medija