Britain Football Soccer - Celtic v FC Barcelona - UEFA Champions League Group Stage - Group C - Celtic Park, Glasgow, Scotland - 23/11/16 Celtic's Jozo Simunovic in action with Barcelona's Lionel Messi Reuters / Russell Cheyne Livepic EDITORIAL USE ONLY.
Reuters / Russell Cheyne Livepic

Messi i Šimunović

U PONAJBOLJU LIGU SVIJETA

HVALOSPJEVI SE NIŽU, A PONUDE STIŽU Hrvatski as postao 'kultni heroj navijača i elitni igrač': Smiješi mu se i transfer života

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 18.05.2017. u 19:02

 • Bivši branič zagrebačkog Dinama Jozo Šimunović (22) nalazi se na radaru engleskog premierligaša Newcastlea, pišu otočki mediji.

  Šimunović je impresionirao škotsku javnost vrlo dobrim igrama tijekom ove sezone, hvalospjevi se stalno nižu, a ponude stižu.

  - Jozo ima sve da bude elitni igrač. On je branič koji zna s loptom, a o fizičkoj prezentnosti, duelima i igri u obrani ne treba trošiti riječi. To je i mišljenje navijača Celtica i za njih je postao svojevrsni kultni heroj, posebno nakon jakog starta na Kennya Millera iz redova rivala - Rangersa - piše jedan engleski portal.

   

  Izgleda da postoji jednoglasan stav o sposobnostima hrvatskog braniča, javnost ga je zavoljela, a ponuda Newcastlea iznosi 10.5 milijuna eura, prema navodima nekolicine medija. Inače, Šimunović je produkt Dinamove škole nogometa, a za Modre je nastupao u razdoblju od 2013. do 2015. godine.