Reuters / Carl Recine Livepic
NAVIJAČI U IŠČEKIVANJU

IBRAHIMOVIĆ IZJAVOM PODIGAO PRAŠINU NA APENINSKOM POLUOTOKU Sjajni Šveđanin uskoro uz bok dvojice Hrvata?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. ožujak 2017. 12:28

Glasine kako bi Zlatan Ibrahimović svoju karijeru mogao nastaviti u Napoliju zagolicala je maštu napuljskih navijača, a istovremeno nije najbolje sjela fanovima Manchester Uniteda.

Napadač Manchester Uniteda otkrio je ranije ove godine kako je 'zaljubljen u Napulj', što je dovelo do medijskih nagađanja da bi mogao preseliti na San Paolo nakon ove sezone.

Sada je sam Ibrahimović komentirao takvu mogućnost u intervjuu koji će se emitirati na Fox Sport Italiji u petak navečer.

"Napoli? Nikad se ne zna...", rekao je Ibrahimović u najavnoj špici intervjua čiji je sadržaj objavio Corriere dello Sport.

"Sretan sam u Manchesteru, ali pričekajmo i vidjet ćemo što će biti. Potpisao sam na jednu sezonu s opcijom produljenja na drugu. Nemam još puno sezona ispred sebe i želim se zabavljati i donijeti prevagu", dodao je 35-godišnji Ibrahimović, koji je tijekom karijere igrao za Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Milan i PSG prije dolaska na Old Trafford prošle godine.

Ibrahimović je ove sezone s 15 postignutih golova peti najbolji premierligaški strijelac i najbolji strijelac 'crvenih vragova'. U slučaju transfera u Napoli priključio bi se dvojici Hrvata, Ivanu Striniću i Marku Rogu.

Linker
26. travanj 2024 21:34