Vlado Kos / CROPIX / CROPIX
PIŠU ENGLESKI MEDIJI

IGOR ŠTIMAC PREUZIMA POZNATI ENGLESKI KLUB!? Englezi objavili veliku vijest: Bivši izbornik Hrvatske nadomak klupe bivšeg prvaka!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. svibanj 2018. 14:29

Ukoliko je za vjerovati napisima engleskih medija Igor Štimac mogao bi uskoro dobiti novi posao, konkretno preuzeti menadžersku klupu Derby Countyja, njegovog bivšeg kluba i engleskog drugoligaša.

Sada već bivši menadžer Derby Countyja Gary Rowett na korak je od preuzimanja Stoke Cityja, a mediji nagađaju tko bi ga mogao naslijediti. Na kladionicama najbolje kotira Paul Simpson, a među favoritima se spominje i Štimac, piše Derby Telegraph.

Engleski mediji prenose i poruku koja je osvanula na navodnom Štimčevom Facebook profilu: "Možda je došlo vrijeme za povratak kući! Ja sam spreman za izazov, ne mogu vam dati garanciju za uspjeh, ali odanost i ponos ću ponijeti sa sobom".

Posljednji klub koji je Štimac trenirao bio je Al-Shahania sezone 2016/17, a u njegovoj trenerskoj biografiji stoji da je vodio Hajduk, Cibaliju, Zagreb, hrvatsku reprezentaciju, Zadar i Sepahan. Tijekom igračke karijere Štimac je branio boje Derby Countyja između 1995. i 1999. godine. Derby je inače dvostruki engleski prvak iz 1971/72 i 1974/75 koji je ove sezone zapeo u polufinalu doigravanja za promociju u Premiership.

Linker
27. travanj 2024 06:22