CROPIX
INFORMACIJA IZ PRVE RUKE

IGOR ŠTIMAC ZA SN OBJASNIO VELIKU PRIČU IZ ENGLESKE I NJEGOV NOVI MOGUĆI TRANSFER! 'Ma nikome nije palo na pamet da bi on mogao povući ovakav potez'

Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 24. svibanj 2018. 17:26

Je li Igor Štimac ozbiljan kandidat za klupu engleskog drugoligaša Derby Countyja, koji je iznenada ostao bez glavnog trenera? Naime, Gary Rowett u utorak je navečer službeno od kluba zatražio dozvolu da krene u pregovore s čelnicima Stoke Cityja, koji traži novog trenera nakon što su ispali iz Premiershipa.

Engleski mediji odmah su krenuli u potragu za nasljednikom, a ime Igora Štimca spominje se kao ozbiljna opcija, što sugeriraju i tečajevi u kladionicama kod kojih je Štimac prvi vrhu liste s omjerom 4-1.

- Bio sam nedavno u Derbyju na utakmici, navijači su me bili pozdravili velikim pljeskom, tako da sam se doista ugodno osjećao. Naravno da sam tada razgovarao i s predsjednikom kluba te još s mnogim drugim ljudima, ali u tom trenutku nikome nije palo na pamet da bi Rowett mogao povući ovakav potez. Kako je sve ovo jako friško, mislim da tek treba vidjeti na kakve će se poteze Derby odlučiti, a nema potrebe da se tako važne odluke donose preko noći. Stoga je još rano za bilo kakve ‘prognoze’ glede imena novog trenera - poručio je Štimac.

Linker
19. travanj 2024 16:50