Harry Trump Getty Images
PIŠU ŠPANJOLCI

'ILI TO ILI NIŠTA' Ivan Rakitić postavio ultimatum Barceloni, jedan će faktor odigrati bitnu ulogu u cijeloj priči, a postoji i veliki problem...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. travanj 2020. 18:52

Ivan Rakitić ima jasnu viziju u kojem klubu želi nastaviti karijeru u slučaju odlaska iz Barcelone.

Seviljski dnevnik Estadio Deportivo tvrdi, a Sport prenosi kako je riječ o Sevilli, koju je 2014. godine kao kapetan vodio do naslova u Europskoj ligi.

'Sevilla ili ništa', piše Estadio Deportivo u tekstu koji se bavi Rakitićevom budućnosti, a uvjet se opisuje kao ultimatum Barceloni.

Tvrdi se da će i Rakitićeva supruga Raquel imati važnu ulogu u odluku oko toga gdje će hrvatski reprezentativac nastaviti karijeru. Ona je rođena u Sevilli i tamo je upoznala Rakitića nakon njegovog transfera iz Schalkea.

Rakitić je nakon dolaska iz Seville u Barcelonu za Katalonce skupio 298 nastupa i osvojio je pregršt trofeja. Među njima su i četiri naslova španjolskog prvaka, četiri Kupa kralja i Liga prvaka 2015. godine.

Iako se Rakitića često dovodilo u kontekst mogućeg odlaska iz Barcelone u zadnja dva prijelazna roka, on je u intervjuima konstantno naglašavao posvećenost klubu i želju za ostankom.

Osim Seville glasno se spominjao Atletico Madrid kao njegova nova moguća destinacija, ali prema Španjolcima postoji samo jedna opcija.

Problem predstavlja činjenica da Sevilla ne može ponuditi 20-ak milijuna eura odštete za Rakitićev transfer, već samo igrače za trampu, pa ostaje za vidjeti kako će se situacija rasplesti...

Linker
18. travanj 2024 02:21