REUTERS
PIŠU TALIJANSKI MEDIJI

INTER IZAŠAO SA SLUŽBENOM PONUDOM ZA LUKU MODRIĆA!? Evo čime će Talijani pokušati slomiti Real i izbjeći pravilo o financijskom fair-playu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. kolovoz 2018. 20:45

Talijanski mediji objavili su vijest da milanski gigant želi osigurati posudbu najboljeg hrvatskog igrača u vrijednosti 15 milijuna eura s mogućnošću otkupa.

Inter Milano je, kako se navodi, službeno objavio ponudu, no nije vjerojatno da će Florentino Perez požuriti s pregovorima.

Ako je vjerovati talijanskome dnevniku "Il Giornale", Inter je ponudio Realu 15 milijuna eura za Luku Modrića za sezonu 2018/2019, s mogućnošću otkupa nakon godine dana uz naknadu od 25 milijuna iduće sezone. To je jedan od načina na koji bi Talijani izbjegli pravilo o financijskome Fair-playu, što se već pokazuje kao uobičajena praksa u Serie A.

Teško je vjerovati da će Real pristati na transfer nakon što im je već otišao Cristiano Ronaldo, ali u Interu su uvjereni da ovu priliku ne smiju propustiti.

Iako je Gazzetta dello Sport izvijestila da Modrić ima usmeni dogovor s Perezom koji mu dopušta da napusti Bernabeu na zahtjev igrača, vjerojatnost da ga predsjednik Reala pusti izrazito je mala.

Linker
20. travanj 2024 07:17