Emilio Andreoli/Getty Images
PRENIJELI SVJETSKI MEDIJI

INTER SPREMA VELIKI TRANSFER IVANA PERIŠIĆA? Talijani tvrde: Došlo je do zaokreta, hrvatski reprezentativac mogao bi uskoro preseliti u Premiership

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. studeni 2018. 12:16

Prema napisima talijanskih i engleskih medija, Ivan Perišić mogao bi uskoro preseliti u redove Manchester Uniteda.

Interes Manchester Uniteda za hrvatskog reprezentativca poznat je već dulje vrijeme, a najintenzivniji je bio na ljeto 2017. godine. Tada je na San Siro stigla ponuda teška 45 milijuna eura, a Perišiću je navodno nuđeno 7 milijuna eura godišnje. Transfer se nije realizirao jer je navodno Inter za prodaju tražio 55 milijuna eura odštete.

U međuvremenu je Manchester United doveo Alexisa Sancheza iz Arsenala, skupocjenu zvijezdu koja nije ni sjena igrača kakvog smo gledali dok je nosio dres 'Topnika'.

U međuvremenu se stav Intera navodno promijenio. Calciomercato.com tvrdi da je Inter spreman prodati Perišića za 35 milijuna eura. Razlog? Problemi sa zadovoljavanjem pravila financijskog fair-playa. Ovakva vijest osvanula je posvuda, prenijeli su ju Daily Mail, The Sun, Eurosport, a tvrdi se da bi sada u Interu bili voljni i na zamjenu igrača Perišić za Anthonyja Martiala.

Koliko ima istine u ovakvim navodima mogli bismo saznati već u siječnju...

Linker
19. travanj 2024 17:20