Emilio Andreoli/Getty Images
VRUĆA TEMA

IVAN PERIŠIĆ NA NASLOVNICAMA TALIJANSKIH MEDIJA, TVRDI SE: DOGOVORIO JE UVJETE TRANSFERA Cijeli slučaj komentirali trener i kontroverzna agentica

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. siječanj 2019. 11:50

Ivan Perišić posljednjih se dana često nalazi na naslovnicama talijanskih sportskih medija.

Njegov zahtjev za odlaskom iz milanskog Intera glasno je odjeknuo, a navodno je najaktualnija opcija da preseli u Arsenal.

Direktor Intera Guiseppe Marotta potvrdio je glasine u medijima: "Perišić je zatražio odlazak, ali vidjet ćemo u predstojećim danima hoće li biti transfer biti realiziran."

Cijeli slučaj oko odlaska Ivana Perišića komentirala je Wanda Nara, supruga Maura Icardija, a ujedno i njegova agentica.

"Možda postoje neki osobni problemi", rekla je Nara za Channel 5.

Iz Arsenala su navodno već poslali dvije ponude za Perišića, ali one nisu zadovoljile vodstvo milanskog kluba. Jedna je uključivala Mesuta Özila, a druga je bila posudba s opcijom trajne kupnje za 5+40 milijuna eura.

U međuvremenu je cijeli 'slučaj Perišić komentirao i trener Intera Luciano Spalletti.

"Stvar je vrlo jednostavna. Igrači mogu željeti što god, ali oni su samo zaposlenici. Imaju svoje ugovore i da bi otišli netko ih mora biti voljan platiti. Ne mogu otići besplatno, a da im drugi plaća plaću. Ako ne želi igrati, kako je Marotta rekao, onda će biti izostavljen. To za mene nije problem. Netko tko ne može doprinijeti momčadi, mora biti izostavljen", rekao je Spalletti.

U međuvremenu je Libero objavio kako je Perišić već dogovorio osobne uvjete suradnje s Arsenalom. Navodno bi mu plaća do ljeta iznosila 3 milijuna eura, a nakon trajnog transfera, ukoliko se realizira u lipnju, 6.5 milijuna eura.

Prijelazni rok uskoro se zatvara, a ostaje za vidjeti hoće li Vatreni uspjeti realizirati svoj zahtjev za transferom.

Linker
25. travanj 2024 04:43