BARCELONA, SPAIN - MAY 06: Ivan Rakitic of Barcelona shows appreciation to the fans after the La Liga match between Barcelona and Real Madrid at Camp Nou on May 6, 2018 in Barcelona, Spain. (Photo by Alex Caparros/Getty Images)
Alex Caparros/Getty Images

ZVIJEZDA VATRENIH

IVAN RAKITIĆ DAO KONAČAN ODGOVOR NA PITANJE NAPUŠTA LI BARCELONU 'Slušao sam svoju suprugu i svoje srce, odluka je bila prilično jednostavna'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 30.08.2018. u 12:07

 • Zvijezda Barcelone i hrvatske nogometne reprezentacije, Ivan Rakitić odlučio je ostati u klubu i vjeruje kako će uskoro pasti dogovor kada je u pitanju novi ugovor.

  Trenutačni ugovor vrijedi do 2021. godine, ali interes PSG-a za hrvatskog veznjaka natjerao je čelnike Blaugrane da pripreme novi, poboljšani ugovor Ivanu Rakitiću.

  - Slušao sam svoju suprugu i svoje srce i shvatio kako imam veliku privilegiju nositi dres Barcelone. Braniti ovaj grb najveća je čast. Moja obitelj i ja smo sretni ovdje i odluka je bila prilično jednostavna, kazao je Raketa za španjolski Sport.

   

  Vatreni veznjak također ističe kako bi možda i ušao u pregovore s PSG-om da su u Barceloni dobili prihvatljivu ponudu.

  - Da se to dogodilo onda bi rezgovarali i vidjeli što je najbolje za obje strane. Da je klub pristupio na takav način možda bi i moja reakcija bila drugačija. Najvažnija stvar u čitavoj priči je da želimo nastaviti raditi zajedno. Osjećam da me ljudi u klubu vole i poštuju kao i navijači s druge strane.

  Iz drugih medija