Alex Caparros/Getty Images
ZVIJEZDA VATRENIH

IVAN RAKITIĆ DAO KONAČAN ODGOVOR NA PITANJE NAPUŠTA LI BARCELONU 'Slušao sam svoju suprugu i svoje srce, odluka je bila prilično jednostavna'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. kolovoz 2018. 14:07

Zvijezda Barcelone i hrvatske nogometne reprezentacije, Ivan Rakitić odlučio je ostati u klubu i vjeruje kako će uskoro pasti dogovor kada je u pitanju novi ugovor.

Trenutačni ugovor vrijedi do 2021. godine, ali interes PSG-a za hrvatskog veznjaka natjerao je čelnike Blaugrane da pripreme novi, poboljšani ugovor Ivanu Rakitiću.

- Slušao sam svoju suprugu i svoje srce i shvatio kako imam veliku privilegiju nositi dres Barcelone. Braniti ovaj grb najveća je čast. Moja obitelj i ja smo sretni ovdje i odluka je bila prilično jednostavna, kazao je Raketa za španjolski Sport.

Vatreni veznjak također ističe kako bi možda i ušao u pregovore s PSG-om da su u Barceloni dobili prihvatljivu ponudu.

- Da se to dogodilo onda bi rezgovarali i vidjeli što je najbolje za obje strane. Da je klub pristupio na takav način možda bi i moja reakcija bila drugačija. Najvažnija stvar u čitavoj priči je da želimo nastaviti raditi zajedno. Osjećam da me ljudi u klubu vole i poštuju kao i navijači s druge strane.

Linker
19. travanj 2024 21:04