Foto: Boris Kovacev / CROPIX
PIŠU ENGLEZI

IVAN RAKITIĆ EKSPRESNO OTPISAO JEDNOG VELIKANA, OTKRIVENO I ZAŠTO Jedan od najuglednijih europskih klubova se prometnuo u glavnog favorita za transfer

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. listopad 2019. 11:07

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić imat će burni siječanjski prijelazni rok.

Nakon nagovještaja da bi mogao napustiti Barcelonu zbog neigranja i male minutaže u novoj sezoni u medijima su se kao favoriti za njegov transfer najglasnije počeli spominjati Manchester United, Juventus i Milan.

- Vidim li da se ništa ne može promijeniti, sjest ću s ljudima iz kluba, te ćemo opet razgovarati - rekao je Rakitić, koji je prošle sezone pod Ernestom Valverdeom bio najkorišteniji igrač Barcelone, a sada je potpuno pao u drugi plan. Valverde preferira Frenkiea De Jonga, Sergija Busquetsa i Arthura Mela, dok je 31-godišnji Hrvat postao opcija s klupe.

Engleski Daily Mail navodi da je Rakitić navodno već otpisao jednog velikana, a to je Manchester United. Razlog? Rakitić i njegova obitelj ne prefiriraju selidbu u Englesku i tamošnje vremenske prilike i radije bi preselili u grad poput Pariza ili Milana.

Kako bilo, Rakitić sada mora razmišljati o odlasku bez obzira što ima ugovor na još dvije godine. Ne zato da zadovolji upravo nego da bi igrao. Juventus se, u slučaju otpisivanja Manchester Uniteda, nekako prometnuo u glavnog favorita, budući Milan nema potrebnog novca za transfer...

Linker
19. travanj 2024 15:54