Mike Hewitt/Getty Images
TVRDE ŠPANJOLCI

'IVAN RAKITIĆ NA STOLU IMA VELIKU PONUDU' Za Vatrenog dileme nema, ali hoće li Barcelona odoljeti iskušenju i zovu milijuna

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. veljača 2019. 19:46

Iako je prijelazni rok u Španjolskoj zatvoren, nagađanja oko budućnosti Ivana Rakitića (30) u redovima Barcelone se nastavljaju.

Nisu se zaustavila niti nakon njegove izjave za medije nakon uzvratne četvrtfinalne utakmice Kupa kralja protiv Seville.

Otkako sam stigao ovdje, ne znam koliko puta sam već odlazio i vraćao se. Jako sam sretan ovdje i osjećam se dobro, a nadam se da su predsjednik, moji suigrači i trenersko osoblje, zadovoljni sa mnom", rekao je tada Rakitić.

Rakitić je pod ugovorom u Barceloni do ljeta 2021. godine, Transfermarkt.de mu vrijednost procjenjuje na 65 milijuna eura, a interes za njegovim dovođenjem postoji sa svih strana. Navodno su zaintersirani Chelsea i Manchester United, a u televizijskoj emisiji 'El Chiringuito' otkriveno je kako Rakitić na stolu ima veliku ponudu milanskog Intera. Koliko je ona 'teška' zasad nije poznato, a vijest je prenio katalonski Sport u tekstu pod naslovom 'Rakitić na stolu ima veliki ponudu da napusti Barcelonu'.

Navodno su u Barceloni voljni saslušati ponudu za Rakitića, budući u momčadi moraju napraviti mjesta za Frenkiea De Jonga koji na ljeto dolazi iz Ajaxa. Ovaj 21-godišnji Nizozemac plaćen je 75 milijuna eura, ne uključujući bonuse, a Kataloncima će se službeno priključiti 1. srpnja.

Linker
19. travanj 2024 14:14