Alex Caparros/Getty Images
SAGA SE NASTAVLJA

IVAN RAKITIĆ SPAŠAVA POSRNULOG GIGANTA!? Oštra poruka hrvatskog reprezentativca nije zaustavila lavinu: 'Očajno ga žele dovesti'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. svibanj 2019. 00:02

Oštra poruka Ivana Rakitića nije spriječila medije da nastave s nagađanjima oko njegove budućnosti.

Rakitić je nakon objave vijesti u medijima da su Barcelona i Inter blizu dogovora oko njegovog transfera za 50 milijuna eura odštete putem Instagrama poručio: 'Cijenio bih kada biste prestali izmišljati stvari. Samo sam koncentriran na Barcelonu i nastavak svoje karijere ovdje i to na dugi niz godina. Također, koncentriran sam i na osvajanje dvostruke titule".

Takva objava nije zaustavila medijske napise koji puno pozornosti poklanjaju hrvatskom veznjaku. Londonski The Sun tako tvrdi da je 'Manchester United očajan dovesti Rakitića u svoje redove'.

U tekstu se dodaje da u Manchester Unitedu strahuju samo da ih Inter ne preduhitri u cijeloj priči. Vijest o interesu Manchester Uniteda pkoju je lansirao The Sun prenijeli su i španjolski mediji poput katalonskog Sporta i Mundo Deportiva, a čini se da će se nagađanja nastaviti i dalje usprkos Rakitićevoj želji za ostankom u Barceloni.

Screenshot

S druge strane, mnogi tvrde da bi budućnost Ivana Rakitića u Barceloni uvelike mogla ovisiti o budućnosti trenera Ernesta Valverdea koji je njegov veliki poklonik. Ukoliko Valverde, to bi značilo da je uzdrmana i Rakitićeva pozicija kojeg aktualni trener jako cijeni i onda bi napisi o potencijalnom transferu mogli dobiti na težini.

Cycling - Tour de France - The 108.5-km Stage 11 from Albertville to La Rosiere Espace San Bernardo - July 18, 2018 - Quick-Step Floors rider Fernando Gaviria of Colombia in action. REUTERS/Benoit Tessier - RC12BD32DB60
REUTERS/Benoit Tessier

U svakom slučaju u Manchester Unitedu nakon šestog osvojenog mjesta u Premiershipu ove beztrofejne sezone spremaju brojne promjene i zasigurno će u svlačionici biti silnih promjena. Iz te perspektive, dovođenje sjajnog veznjaka kao što je Rakitić čini se kao savršeno logičan potez u pokušaju povratka na vrh.

Saga se nastavlja...

Linker
24. travanj 2024 18:31