Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images
USKORO UZ BOK DRUGOG HRVATA?

IVAN RAKITIĆ ZATRAŽIO RAZGOVOR S BARCELONINIM ČELNICIMA!? Pregovori su već započeli: 'Posao bi mogao biti dogovoren već sljedećeg mjeseca'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. listopad 2019. 14:49

Ukoliko je za vjerovati napisima katalonskog Sporta, u milanskom Interu već su započeli pregovore s Barcelonom oko transfera Ivana Rakitića.

Vijest o kontaktu koji je uspostavljen na relaciji Inter - Barcelona prenio je i Mundo Deportivo, a neki španjolski portali navode da je hrvatski veznjak prije nekoliko dana zatražio razgovor s čelnicima kluba jer je nezadovoljan situacijom u kojoj se nalazi. Od nezamjenjivog člana udarne postave postao je džoker s klupe, a takva uloga ga ne zadovoljava. Neki su išli tako daleko i tvrde da je Rakitić sam zatražio transfer u siječnju.

Čini se da je Rakitić sam svjestan da je donio pogrešnu odluku ostankom u Barceloni ovog ljeta, a da je Barcelona spremna pustiti ga da ode.

Mundo navodi da Inter osim Rakitića želi i još jednog igrača Barcelone Artura Vidala.

Barcelona Rakitićevu vrijednost procjenjuje na 35 milijuna eura, a katalonski velikan neće mu stajati na putu ako se odluči na odlazak i novu avanturu.

Sport navodi kako bi 'posao mogao biti dogovoren već sljedećeg mjeseca' kako se ne bi odgodila odluka do posljednjeg trenutka, te kako bi se izbjegle komplikacije i sve se izglednijim čini da će se Rakitić od siječnja priključiti Marccelu Brozoviću na San Siru...

Linker
18. travanj 2024 21:31