BILBAO, SPAIN - AUGUST 16: Ivan Rakitic of FC Barcelona looks on during the Liga match between Athletic Club and FC Barcelona at San Mames Stadium on August 16, 2019 in Bilbao, Spain. (Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)
Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

USKORO UZ BOK DRUGOG HRVATA?

IVAN RAKITIĆ ZATRAŽIO RAZGOVOR S BARCELONINIM ČELNICIMA!? Pregovori su već započeli: 'Posao bi mogao biti dogovoren već sljedećeg mjeseca'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 26.10.2019. u 12:49

 • Ukoliko je za vjerovati napisima katalonskog Sporta, u milanskom Interu već su započeli pregovore s Barcelonom oko transfera Ivana Rakitića.

  Vijest o kontaktu koji je uspostavljen na relaciji Inter - Barcelona prenio je i Mundo Deportivo, a neki španjolski portali navode da je hrvatski veznjak prije nekoliko dana zatražio razgovor s čelnicima kluba jer je nezadovoljan situacijom u kojoj se nalazi. Od nezamjenjivog člana udarne postave postao je džoker s klupe, a takva uloga ga ne zadovoljava. Neki su išli tako daleko i tvrde da je Rakitić sam zatražio transfer u siječnju.

  Čini se da je Rakitić sam svjestan da je donio pogrešnu odluku ostankom u Barceloni ovog ljeta, a da je Barcelona spremna pustiti ga da ode.

  Mundo navodi da Inter osim Rakitića želi i još jednog igrača Barcelone Artura Vidala.

  Barcelona Rakitićevu vrijednost procjenjuje na 35 milijuna eura, a katalonski velikan neće mu stajati na putu ako se odluči na odlazak i novu avanturu.

  Sport navodi kako bi 'posao mogao biti dogovoren već sljedećeg mjeseca' kako se ne bi odgodila odluka do posljednjeg trenutka, te kako bi se izbjegle komplikacije i sve se izglednijim čini da će se Rakitić od siječnja priključiti Marccelu Brozoviću na San Siru...

  Iz drugih medija