Messi i Šimunović
 Reuters / Russell Cheyne Livepic
IZBORIO SE ZA POVJERENJE

IZ DINAMA OTIŠAO NA MALA VRATA, A SADA PRED TRANSFEROM ŽIVOTA Hrvatski branič stiže u ponajbolju svjetsku ligu, traže ga tri kluba?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. svibanj 2017. 22:07

Jozo Šimunović na mala je vrata otišao iz Dinama, no nakon dvije sezone u dresu Celtica svojim je igrama privukao pažnju mnogih europskih klubova koji bi ga rado u ljetnom prijelaznom roku doveli u svoje redove.

Prednjače na ravno engleski klubovi koji itekako imaju uvid što se događa na Otoku. Za 22-godišnjeg hrvatskog braniča sada se praktički bore čak tri engleska prvoligaša.

Prvi od njih, West Bromwich Albion, odigrao je sjajnu sezonu i tri kola od kraja (s utakmicom manje) drži fantastično osmo mjesto. Zatim Crystal Palace, koji je trenuno 16. i najvjerojatnije će zadržati status prvoligaša, a ove sezone pobjeđivao je velikane. Na kraju tu je i Newcastle koji je izborio izravan povratak u Premiership.


brutal start

Međutim, Celtic se neće tako lako riješiti svog pouzdanog igrača te će za njega, ako je vjerovati otočkim medijima, tražiti 11 milijuna eura. Podsjetimo, Šimunović je na izlaznim vratima Celtica bio i prošlog ljeta kada mu je propao transfer u Torino.

Linker
18. travanj 2024 12:58