Angelo Henriquez
 Damir Krajac / CROPIX / CROPIX
NAJKONKRETNIJA PRIČA

IZ DINAMA POTVRDILI PREGOVORE OKO TRANSFERA ČILEANCA 'Nije još sve gotovo, ali to je zasad najkonkretnija priča našeg zimskog prijelaznog roka'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 15. prosinac 2017. 23:17

Prije nekoliko dana SN su objavile da je Angelo Henriquez vrlo blizu odlaska u tamošnji prvoligaški klub Atlas. Naravno, radi se o transferu koji bi se trebao dogoditi predstojećeg zimskog prijelaznog roka.

Da ne bi ostalo samo na pisanju meksičkih medija, priču je jučer za SN potvrdio direktor Tomislav Svetina.

- Informacija je točna, vrlo ozbiljno pregovaramo o transferu Angela Henriqueza u Atlas. Još nije sve dogovoreno, ali to je zasad najkonkretnija priča našeg zimskog prijelaznog roka i kad se radi o odlascima i dolascima - kazao je Svetina.

Zagreb, 291117.
Stadion Maksimir.
Hrvatski nogometni kup, 1/4 finala, utakmica GNK Dinamo - Istra 1961 S.D.D.
Na fotografiji:  Angelo Henriquez slavlje.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX / CROPIX
Angelo Henriquez

Direktor Dinama je inače škrt na informacijama kad se radi o transferima, od njega nešto možete saznati tek kad se posao zaista približio kraju. To je naravno u redu, ne treba se unaprijed zaletavati. S obzirim da je kazao kako je Dinamo u ozbiljnim pregovorima, valja zaključiti da će Čileanac Henriquez ove zime sigurno napustiti Maksimir, te da iz Hrvatske seli u Meksiko. Jasno da se ne mogu saznati budući financijski parametri posla, ali gotovo je sigurno da će Dinamo dobro inkasirati na igraču koji je došao 2014.

Linker
24. travanj 2024 06:08