Screenshot: www.corrieredellosport.it
NIKAKO DA KRENU

'JE LI IH TKO VIDIO?' UGLEDNI TALIJANSKI DNEVNIK 'ISMIJAVA' DVA HRVATSKA SUPERTALENTA! Najvećeg dragulja već su transferirali u klub sa začelja

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. listopad 2018. 14:36

Alen Halilović i Ante Ćorić bili su od malih nogu najavljivani kao najveći hrvatski nogometni talenti, a danas su u situaciji koju ne bi poželio niti jedan mladi nogometaš. Osim što su u nemilosti svojih novih klubova, Milana i Rome, dva hrvatska dragulja našla su se i na udaru talijanskih medija.

Corriere dello Sport u petak tako donosi listu igrača koji su u tekućoj sezoni ostali na marginama Seria A, a među njima su se našli i dva bivša dinamovca Halilović i Ćorić, koji ove sezone još nisu imali pravi debi za svoje klubove.

22-godišnji Halilović trebao je, u nekom idealnom scenariju, biti važan član hrvatske kolonije u Milanu (uz Ivan Strinića i Nikolu Kalinića), ali zasad je odigrao tek nekoliko minuta protiv Dudelangea u Europa ligi. 21-godišnji Ćorić, koji je ljetos potpisao petogodišnji ugovor s Romom, nije još upisao natjecateljske minute u novom klubu.

'Je li ih tko vidio", pita se ugledni talijanski dnevnik i najavljuje ništa svijetliju budućnost za najvećeg dragulja hrvatskog nogometa, koji ni u Dinamu nije potvrdio svoj ogromni potencijal.

Po pisanju Talijana, Ćorić bi već ove zime mogao na posudbu u Empoli, 18-plasiranu momčad lige, gdje bi mogao dobiti priliku za kaljenje i konačni start u Serie A.

Linker
24. travanj 2024 10:35