Foto: Goran Mehkek / CROPIX
ZASLUŽUJE ISKORAK

JE LI KONAČNO KUCNUO ČAS ZA OLMOV TRANSFER!? Menadžeri i otac španjolskog asa stigli u Maksimir, a on i dalje izbjegava hrvatske medije

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 08. kolovoz 2019. 19:49

Sreli smo jučer menadžere Danija Olma, Juanmu Lopeza i Andyja Baru zajedno s njegovim ocem Miguelom u kafiću blizu stadiona. Ozbiljan razgovor, analiza, nešto su zapisivali, dogovarali.

A onda su se zajedno uputili prema stadionu, u klupske urede. Ne znamo o čemu su konkretno razgovarali ni s kime, ali nije teško pretpostaviti da je mogući Olmov transfer bio glavna tema, kao što je tema već neko vrijeme gotovo svaki dan. A Dani Olmo, pak, zadnjih je dana tražio odmor od medijskih nastupa, nije dao izjave ni prije ni poslije utakmice, nije bio dostupan ni jučer, dan poslije još jedne majstorije protiv Ferencvarosa.

Nemamo zamjerke na taj dio, zaslužuje mir i koncentraciju, ako to znači da će u još nekoliko utakmica igrati kao dosad, ne mora ništa pričati. Uvijek je dosad bio na raspolaganju, zahvalan sugovornik i pristojan mladić. No, zašto onda preko španjolskih medija (jučer je opet jedan od njih objavio intervju s Olmom) svakodnevno šalje poruke da je "spreman za iskorak i da želi otići iz Dinama" kako to obično ispadne u prijevodu?

Svima je jasno da je zaslužio taj iskorak i da je to normalan put i rasplet, čak i tim Španjolcima koji ga zadnjih godina i nisu previše zvali, čudeći se njegovu potezu i dolasku u Dinamo.

DANI OLMO ZA COPE

“Ja sam i dalje igrač Dinama, no naravno da bih se volio vratiti u španjolsku ligu. Vjerujem da je došao trenutak za napraviti iskorak, namjera mi je ovog ljeta otići iz Dinama. Smatram da je potrebno učiniti korak prema naprijed. Barcelona? Trenutačno ne znam postoji li mogućnost da se ondje vratim. O tome ne mogu ništa reći i zbog poštovanja prema klubovima koji su zainteresirani za mene...”

Linker
17. travanj 2024 15:51