Vlasnik Tottenhama Daniel Levy
 Reuters / Tony O'Brien / REUTERS
'AKO GA ŽELE, NEKA OBORE REKORD'

JE LI MOGUĆE DA JE TO CIJENA 'NASLJEDNIKA LUKE MODRIĆA'? Oni žele 'stvoriti' najskupljeg nogometaša svih vremena: Rekordna cifra izaziva nevjericu!

Piše: HinaObjavljeno: 09. siječanj 2019. 18:21

Prema vijestima koje stižu iz redova Tottenhama, danski veznjak Christian Eriksen (26) je na prodaju. Cijena? Prava sitnica, 230 milijuna eura, što je primjerice vrijednost dva i pol Ronalda, po cijeni od 100 milijuna eura koliko je Juventus platio Realu za portugalsku zvijezdu prošlog ljeta.

Posljednjih tjedana sve se glasnije spominje kako je Real Madrid zagrizao za Eriksena kojeg na Santiago Bernabeu vide kao nasljednika našeg Luke Modrića.

No, predsjednik Spursa ne želi samo tako pustiti svog ponajboljeg igrača.

"Ako ga Real želi morat će oboriti rekord", prenose engleski mediji riječi predsjednika londonskog kluba Daniela Levy.

Soccer Football - Champions League - Group Stage - Group B - Inter Milan v Tottenham Hotspur - San Siro, Milan, Italy - September 18, 2018  Tottenham's Christian Eriksen shoots at goal   REUTERS/Stefano Rellandini
REUTERS

Eriksenov ugovor s Tottenhamom traje do srpnja 2020. godine i Levy ne mora strahovati da će danskog veznjaka izgubiti bez odštete.

Tottenham i Real Madrid imaju dobre odnose, što potvrđuju transferi Luke Modrića i Garetha Balea s White Hart Lanea na Santiago Bernabeu. Luka je u Madrid stigao iz Londona u kolovozu 2012. za 35 milijuna eura, dok je Bale stigao godinu dana kasnije za 100 milijuna eura.

Eriksen igra za Tottenham od 2013. kada je stigao iz Ajaxa za 12 milijuna eura i do sada je upisao 250 nastupa i postigao 62 gola.

Linker
19. travanj 2024 08:33