Richard Heathcote/Getty Images
U IŠČEKIVANJU PRAVE PRILIKE

JE LI MOURINHO ZNAKOVITOM IZJAVOM OTKRIO GDJE ĆE NASTAVITI KARIJERU!? Portugalac otkrio koji je jezik počeo učiti: 'Govorim engleski, španjolski...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. srpanj 2019. 10:22

Jose Mourinho je bez trenerskog posla od prosinca prošle godine kada je smijenjen s menadžerske klupe Manchester Uniteda.

Otad se po medijima često dovodi u kontekst mogućeg povratka treniranju, ali po njega zadovoljavajuća ponuda, čini se, još nije stigla.

U posljednje vrijeme spominjao se kandidat za preuzimanje Benfice, Lyona i Newcastlea, a kineski Guangzhou Evergrande navodno mu je nudio čak 31 milijun eura po sezoni ako dođe u klub. Sve navedene ponude slavni Portugalac je odbio jer čeka, kako kaže, pravu ponudu.

"Trenutno učim njemački jezik. Znači li to da dolazim u Bundesligu? Ne, učim njemački jer mi taj jezik nedostaje. Govorim engleski, španjolski, portugalski, francuski i talijanski. Ali ne isključujem niti jednu ligu, tako ni njemačku", objasnio je Mourinho.

Iako željan rada Mourinho nije spreman prihvatiti bilo kakvu ponudu.

"Gladan sam trenerskog posla, ali čekat ću pravi klub, pravi projekt. A u međuvremenu ću raditi stvari koje volim raditi. Radije bih radio, ali volim i druge sportove i ovo mi je prilika da uživam u stvarima mimo nogometa", objašnjava Mourinho, koji je dosad tijekom karijere radio u Portugalu, Španjolskoj, Italiji i Engleskoj.

Linker
19. travanj 2024 12:26