REUTERS/Regis Duvignau
JAVLJA SKY ITALIA

JE LI NA POMOLU SENZACIONALNA 'OTMICA'? Brazilac za kojeg se otimalo pola Europe već se sve dogovorio s Romom, ali onda je stigao jedan poziv...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. srpanj 2018. 11:02

Brazilski ofenzivni veznjak Malcom (21) novo je pojačanje Rome. Ili se barem tako činilo.

Talijanski klub objavio je kako je transfer između klubova već dogovoren, te kako su ostali tek detalji. Igrač bi trebao uskoro stići u Rim na službeni potpis ugovora, a nagađa se da će Roma platiti oko 37 milijuna eura odštete.

Interes za Malcoma pokazali su brojni europski velikani poput Manchester Uniteda, Tottenhama, Arsenala, Intera i Borussije Dortmund, ali se ovaj bivši igrač Corinthiansa, koji je u Bordeaux stigao u siječnju 2016., odlučio za Romu.

Nakon što je Roma već objavila kako je dolazak Malcoma gotova stvar talijanski mediji oglasili su kako bi cijeli transfer u posljednji tren mogla preoteti - Barcelona s osjetno većom ponudom.

Ima li istine u takvim izvještajima tek ostaje za vidjeti, ali na društvenim mrežama uslijedila je lavina reakcija.

Navijači Barcelone već su prigrlili Malcoma i predstavljaju ga kao novo pojačanje svog kluba, dok Romini fanovi bijesne zbog pokušaja otmice kluba kojeg su senzacionalno izbacili u prošlosezonskom izdanju Lige prvaka.

Linker
18. travanj 2024 17:29