Perišić
 Emilio Andreoli/Getty Images / Getty Images
SAT OTKUCAVA

JE LI PROPAO VELIKI TRANSFER IVANA PERIŠIĆA? Sudeći prema riječima jednog od čelnih ljudi Intera, od svega neće biti ništa

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. siječanj 2019. 18:02

Je li propao transfer Ivana Perišića (29) iz Intera u Arsenal? Kako sada stvari stoje, čini se da je.

Iako je Perišić od Intera zatražio transfer, izgleda se da do njega neće doći. Razlog? Interu nije stigla financijska ponuda koja bi zadovoljila klupske apetite, a talijanski mediji tvrde da se ona kreće između 35 i 40 milijuna eura.

"Perišić? Mi smo saslušali želju igrača, ali moramo uzeti u obzir sve klubove koji su za njega zainteresirani i investicije koje je Inter u njega uložio", rekao je Interov direktor Beppe Marotta za Radio Rai.

Arsenal je želio Interu isplatiti 5 milijuna eura odmah i 35 milijuna eura na ljeto, kada bi bio realiziran trajni transfer, ali to je opcija koja nije zadovoljila 'Nerazzurre' i čini se trenutno kako nijedna strana ne popušta, a sat otkucava i kraj siječanjskog prijelaznog roka se bliži. U međuvremenu je Arsenal doveo Denisa Suareza iz Barcelone na posudbu, a pomaka u pregovorima s Interom nema.

Perišić je u Inter stigao 2015. iz Wolfsburga za 16 milijuna eura, a Transfermarkt.de mu vrijednost procjenjuje na 40 milijuna eura.

Linker
25. travanj 2024 19:16