Clive Mason/Getty Images
ŽELI OTIĆI?

JE LI SJAJNI NJEMAČKI REPREZENTATIVAC VEĆ ODIGRAO POSLJEDNJU UTAKMICU ZA MANCHESTER CITY? Nije nastupio 4 mjeseca, ali mogao bi realizirati transfer

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. prosinac 2019. 14:37

Leroy Sane (23), krilni napadač Manchester Cityja, ozlijedio je koljeno krajem kolovoza ove godine kada su mu stradali križni ligamenti i otad ovaj brzonogi njemački reprezentativac radi na oporavku.

U ponedjeljak je Sane objavio na svom Instagram profilu kako se vratio treninzima na travnjaku, ali do punog oporavka i povratka natjecateljskom ritmu još mu je dalek put.

U njemačkim medijima nagađaju u čijem će se dresu Sane na kraju i vratiti u natjecateljski pogon. Naime, netom prije nego li se ozlijedio Sane je bio na meti Bayerna koji je u tim trenucima vodio Niko Kovač, a interes Bavaraca za transferom u međuvremenu nije nestao.

Prošlog ljeta Manchester City je od Bayerna tražio 150 milijuna eura odštete za Sanea, ali u međuvremenu nakon ozljede cijena bi mu trebala pasti, posebice ako se uzme u obzir činjenica da mu ugovor istječe na ljeto 2021. godine.

Sport Bild tvrdi kako u Bayernu sada važu ima li smisla pokušati ga dovesti već u siječnju. Njegov puni oporavak ne očekuje se prije kraja veljače, a punu formu trebao bi dohvatiti taman na kraju sezone.

Linker
20. travanj 2024 16:06