Foto: Goran Mehkek / CROPIX
I NAVIJAČI HOĆE ZOKIJA

JEDAN HRVATSKI TRENER JE OTIŠAO, A ODMAH ŽELE DRUGOGA!? Zoran Mamić dobio ponudu da napusti Dinamo, evo tko se ekspresno javio u Maksimir

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 27. prosinac 2019. 00:10

Odlaskom Ivana Leke opet je ostalo upražnjeno mjesto trenera emiratskog Al Aina. Vatrogasno rješenje ponovno je jedan od trenera iz druge momčadi, ali traži se dugoročnija opcija, a kao jedan od kandidata spominje se i Zoran Mamić.

Navijači su na službenom profilu kluba na Twitteru počeli prizivati Mamića, koji im je, očito, ostao u dobroj uspomeni. A navodno je Zoran Mamić potom i postao jedan od kandidata za trenera uglednog azijskog kluba.

Međutim, isto tako, čuli smo da to nije ništa novo, da Al Ain i još neki klubovi s Bliskog istoka - pa i neke reprezentacije - često spominju Zorana Mamića kad traže novog čovjeka na klupi i da se oko toga u Maksimiru više malotko i uzbuđuje. Ponude iz tog dijela svijeta nikad nisu ni prestale, međutim Zoran Mamić, aktualni Dinamov sportski direktor, dosad ih je sve odbijao.

Trenutni su mu planovi vezani za Zagreb, no nije isključeno da u skoroj budućnosti opet prihvati neku od tih ponuda i otisne se u pustinju. Naravno, puno će ovisiti i o sudskim procesima koji su pred njim, oni također kreiraju planove.

Linker
17. travanj 2024 20:25