Morata
 Reuters/Matthew Childs / Action Images via Reuters
NISU SVI ZADOVOLJNI

JEDAN OD NAJBOLJIH KLUBOVA SVIJET DOVEO POJAČANJE, ALI NAVIJAČI SU BIJESNI Ovakav doček nije očekivao: 'Ne želimo otpatke Reala i k..... sinove'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. siječanj 2019. 18:07

Španjolski nogometni reprezentativac Alvaro Morata i službeno je postao novi nogometaš Atletico Madrida.

Bivši napadač Real Madrida i Juventusa nije se pretjerano naigrao na Stamford Bridgeu i sada je stigao na posudbu kod Diega Simeonea. Da za Moratu neće biti mjesta u Chelseaju dalo se naslutiti i nakon dolaska Argentinca Gonzala Higuaina u London.

Dres Atletica Morata bi trebao nositi do kraja sezone, a u Madridu će imati žestoku konkurenciju u vrhu napada, ali i visoke ambicije obzirom da izabranici Simeonea trenutačno stoje dobro u Primere i žele što dalje i u Ligi prvaka.

Za "kraljevski" klub Morata je igrao do 2014. godine, a zatim se na dvije godine preselio u Juventus da bi sezonu 2016/17. ponovno proveo u momčadi Reala.

U ljeto 2017. Morata je prešao u Chelsea te je u sezonu i pol u dresu "plavih" postigao 24 gola u 72 nastupa u svim natjecanjima. Posljednju utakmicu za Chelsea odigrao je 5. siječnja kada je bio dvostruki strijelac u 2-0 pobjedi protiv Nottingham Foresta u 3. kolu FA Kupa.

Morata je svoju nogometnu karijeru započeo upravo u Atleticu gdje je četiri godine bio član njegove akademije prije no što je 2010. godine otišao u gradskog suparnika Real. Njegov 'povratak' u klub navukao je i bijes jednog dijela navijača koji ga nisu s oduševljenjem dočekali u klubu. Na stadionu su se pojavili transparenti 'Ne želimo Realove otpatke i k..... sinove', 'Ne treba nam Morata, već naša djeca'...

Linker
21. travanj 2024 23:10