Borussia
 REUTERS/David W Cerny
ČUDESNA SEZONA IZA NJEGA

JEDAN OD NAJBOLJIH MLADIH NOGOMETAŠA SVIJETA OTKRIO PRIJATELJIMA GDJE ĆE IGRATI Vraća se na Otok kako bi dokazao velikanu da je bio u krivu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. ožujak 2020. 00:13

Kako stvari trenutačno stoje Jadon Sancho bi uskoro trebao napustiti Borussiju Dortmund, a mediji na Otoku sigurni su kako bi iduća destinacija talentiranog Engleza trebala biti Manchester United.

Mediji diljem Europe već neko vrijjeme govore o tome kako se Sancho želi vratiti u Englesku nakon što je prije tri godine iz Cityja otišao prema Borussiji. Nijemci su ga tada kupili za samo osam milijuna eura i činjenica je da će sada na njemu dobro zaraditi.

Sancho se navodno želi vratiti na Otok kako bi dokazao svojem bivšem poslodavcu da je napravio veliku pogrešku kada ga je pustio. Ovaj mladi reprezentativac Gordog Albiona svojevremeno se povezivao s Liverpoolom i Cheselajem, ali većina vjeruje kako će iduća destinacija biti Manchester United.

DORTMUND, GERMANY - FEBRUARY 18: Jadon Sancho of Borussia Dortmund reacts during the UEFA Champions League round of 16 first leg match between Borussia Dortmund and Paris Saint-Germain at Signal Iduna Park on February 18, 2020 in Dortmund, Germany. (Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images)
Alex Grimm Bongarts/Getty Images

Engleski Mirror navodi kako je Sancho već svojim prijateljima otkrio da će se vratiti u Manchester, ali ne u City već u United. Dogovor je navodno već postignut i sada se samo čeka ljetni prijelazni rok kako bi sve bilo službeno.

Linker
19. travanj 2024 04:02