Football Soccer - Spanish Liga Santander - Atletico Madrid v Sporting - Vicente Calderon stadium, Madrid, Spain 17/09/16 Atletico Madrid's Antoine Griezmann celebrates a goal. REUTERS/Sergio Perez
REUTERS

ZNA SI PODIĆI CIJENU

JEDAN OD NAJBOLJIH NAPADAČA SVIJETA ODUŠEVIO NOVINARE ODGOVOROM O VELIKOM TRANSFERU 'Napuštam Madrid samo ako mi oni pošalju ponudu'

AUTOR:
  • Hina

 • OBJAVLJENO:
 • 18.05.2017. u 14:24

 • Premda se nagađalo kako bi Antoine Griezmann (26) ovoga ljeta mogao preseliti u Manchester United, francuski napadač je izjavio kako nema namjeru napustiti Atletico Madrid.

  "Napuštam Madrid jedino ukoliko stigne ponuda iz redova New York Knicksa," kazao je 26-godišnji Francuz sa smiješkom.

  Griezmann je veliki fan NBA lige i navijač Knicksa.

  "Cristiano Ronaldo je LeBron James, a Lionel Messi je Steph Curry. No, ja bi želio igrati s Derrickom Roseom", dodao je.

   

  Posljednjih dana nagađalo se kako bi Griezmann mogao preseliti u Manchester United za 100 milijuna eura. 'Crveni vragovi' su mu nudili čak 350.000 eura tjedno. Spominjao se i prelazak u PSG.

  "Ugodno mi je u Atleticu i ovdje sam sretan. Zadovoljan sam privatnim i profesionalnim životom u Madridu. Volim suigrače i trenera Diega Simeonea i nemam razloga napuštati klub," poručio je.

  Griezmann je ove sezone u 50 nastupa zabio 25 golova, a otkako je 2014. stigao iz Real Sociedada u dresu 'Los Colchonerosa' je zabio 82 gola u 157 nastupa.