Juventus
 REUTERS/Massimo Pinca / REUTERS
PUKLA LJUBAV NA ČIZMI!

JEDAN OD NAJBOLJIH NOGOMETAŠA SVIJETA NA KORAK DO REAL MADRIDA? 'Kraljevi' već spremili 200 milijuna eura! Talijani kažu - može, ali mora doći i Hrvat

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. prosinac 2017. 09:15

Hrvatski duo u redovima Juventusa mogao bi se proširiti na trojac. Mariju Mandžukiću i Marku Pjaci mogao bi se vrlo brzo pridružiti i Mateo Kovačić.

Naime, talijanski mediji pišu kako je odlazak Paula Dybale iz Juventusa sve bliži, a kao sljedeći klub sjajnog Argentinca spominje se Real Madrid i moguća zamjena u kojoj bi se 'mijenjalo' hrvatskog veznjaka.

Talijani ističu kako je odnos Allegrija i Dybale praktički potpuno razoren, a Juventus je razbjesnilo to što Dybalin brat i menadžer ide po Europi i bez dozvole pregovara s ostalim klubovima.

Dybalin brat najintenzivnije pregovara s Realom koji bi Dybalu doveo za nevjerojatnih 200 milijuna eura, no Juventus bi na tu cifru pristao jedino ukoliko iz Madrida u Torino preseli i Mateo Kovačić.

Hrvatski veznjak već je dulje vrijeme velika želja Juventusa, a s obzirom kako u momčadi Zinedinea Zidanea nije u startnoj postavi mogao bi se lako odlučiti i za povratak u Serie A.

Linker
25. travanj 2024 03:42