Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images
PIŠE MUNDO DEPORTIVO

'JEDAN OD NAJBOLJIH TRENERA SVIJETA MIJENJA NIKU KOVAČA?' Katalonci tvrde: 'Salihamidžić je pronašao zamjenu za hrvatskog stratega'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. travanj 2019. 21:59

Budućnost Nike Kovača na klupi Bayerna gotovo je pa svakodnevno jedna od glavnih tema u stranim i domaćim medija. Hrvatskog se trenera jedan dan smjenjuje i traži mu se zamjena, a drugi dan uzdiže i predstavlja kao pravo rješenje za bavarskog diva. Što će se s njim dogoditi, vjerojatno nitko u ovim trenucima ne može sa sigurnošću ustvrditi, ali ugledni Mundo Deportivo tvrdi da će u Bayern zamjenu tražiti u Mauriciju Pochettinu.

Katalonski mediji navodi da Argentinac favorit sportskog direktora Bayerna - Hasana Salihamidžića.

"Prvaci iz Bavarske voljni su napraviti promjene na klupi, unatoč činjenici da Niko Kovač ima ugovor do 2021. godine. Čovjek na kojeg bi se kladio Hasan Salihamidžić, sportski direktor kluba, je Mauricio Pochettino", stoji u tekstu koji je osvanuo na naslovnici Mundo Deportiva.

Soccer Football - Champions League - Round of 16 Second Leg - Bayern Munich v Liverpool - Allianz Arena, Munich, Germany - March 13, 2019  Bayern Munich coach Niko Kovac reacts  REUTERS/Andreas Gebert
REUTERS/Andreas Gebert / REUTERS
Niko Kovač

Ove vijesti dolaze u pomalo čudnom trenutku jer upravo je proteklog vikenda Kovač preuzeo vrh bundesligaške tablice i to nakon što je upisao jednu od najvećih pobjeda u svojoj karijeri. Naravno, radi se o velikom 5:0 slavlju nad najvećim konkurentima u utrci za naslov - Borussijom Dortmund.

Što se tiče Pochettina, za njega katalonci pišu da je "jedan od najboljih trenera svijeta, ali i čovjek bez osvojene titule". Podsjetimo i na to da ugovor argentinskog stratega s Tottenhamom veže do 2023. godine.

Linker
23. travanj 2024 23:51