Foto: Goran Mehkek / CROPIX
U INTERVJUU ZA MARCU

JEDAN OD NAJTRAŽENIJIH NOGOMETAŠA EUROPE ZAGOLICAO MAŠTU VELIKANA Natuknuo gdje bi mogao nastaviti karijeru

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. ožujak 2019. 18:01

U intervjuu za Marcu Joao Felix, jedan od najtraženijih nogometaša Europe u ovom trenutku, natuknuo je gdje bi volio nastaviti karijeru.

19-godišnji napadač Benfice ove je sezone zabio 12 golova za Benficu, tresao je mrežu u dva derbija protiv Sportinga ove sezone, kao i protiv Porta.

Neki mediji prozvali su ga 'Novi Cristiano Ronaldo', a interes za njegovim dovođenjem pokazali su velikani poput Atletico Madrida, Real Madrida, Borussije Dortmund, Manchester Uniteda...

SETUBAL, PORTUGAL - JULY 13: SL Benfica midfielder Joao Felix from Portugal during the match between SL Benfica and Vitoria Setubal FC for the Internacional Tournament of Sadoat Estudio do Bonfim on July 13, 2018 in Setubal, Portugal. (Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images)
Carlos Rodrigues/Getty Images

"Ronaldo je fenomenalan i on je primjer za sve. Nisam blizak s njim osobno, ali sam uzbuđen zbog mogućnosti da s njime zaigrat u reprezentaciji. Njegov utjecaj na Juventus je preočit, a Real bez njega pati jer nisu pronašli pravu zamjenu", rekao je Felix.

O vlastitoj budućnosti kaže:

"Ne razmišljam o tome. Samo razmišljam o Benfici i osvajanju ligaškog naslova. Moj san je oduvijek bio igrati za najveće europske klubove. Španjolska ili Engleska? Radije bih igrao u Španjolskoj".

Felixov ugovor s Benficom inače ga veže do 2023. godine, a odštetna klauzula u njegovom ugovoru iznosi 120 milijuna eura.

Linker
19. travanj 2024 20:37