Getty Images
SJAJAN ODGOVOR

JEDAN OD NAJVEĆIH MLADIH TALENATA TRAŽIO PRAVO BOGATSTVO, A ONDA JE STIGAO ODGOVOR ZA ANALE Evo kako su u Real Madridu spustili Mbappea na zemlju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. kolovoz 2017. 20:14

Iako se već danima govori kako će jedan od najboljih mladih nogometaša svijeta svoju karijeru nastaviti u redovima Real Madrida, izgleda kako je Monacov Kylian Mbappe ipak bliži transferu u francuski PSG.

Monaco je navodno prihvatio ponudu od 175 milijuna eura, pa bi prema svemu sudeći, nakon rekordnog transfera Neymara, ovaj sjajni napadač mogao postati novo pojačanje Parižana. Ne tako davno Mbappe je bio praktički na korak do odlaska u 'kraljevski klub' koji je pokazao velik interes za njegovo dovođenje.

Ipak, ako je za vjeovati medijima u Španjolskoj, Mbappeov transfer u Real je propao zbog njegovih financijskih zahtjeva. Naime, mladi reprezentativac Francuske je od čelnika madridskog kluba tražio tjednu plaću od 200 tisuća funti, a ubrzo nakon toga stigao je i odgovor iz Madrida, a španjolski novinar Hector Fernandez ističe što mu je velikan poručio:

- Čestitamo ti i sretno ti u Parizu.

Linker
18. travanj 2024 02:57