Marko Mrkonjic / CROPIX
MEDIJI NA OTOKU TVRDE

JEDNA OD NAJVEĆIH LEGENDI ENGLESKOG NOGOMETA DOLAZI PO NAJBOLJEG STRIJELCA PRVE HNL Za sjajnog napadača spreman izdvojiti tri i pol milijuna eura!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. travanj 2019. 14:13

Napadač Osijeka Mirko Marić prometnuo se u jednog od najbojitijih igrača lige i trenutačno uz Rijekinog Jakova Puljića predvodi listu strijelaca Prve HNL. Marić je do sada postigao 15 pogodaka i pritom ubilježio šest asistencija, a ovaj učinak nije promaknuo niti legendi engleskog nogometa Stevenu Gerrardu, treneru škotskog Rangersa.

Kako prenosi otočki Daily Record, legenda Liverpoola pokazala je velik interes za sjajnog napadača, a sportski direktor kluba Mark Allen uskoro bi trebao i krenuti u akciju za njegovo dovođenje.

Mirko Marić bi tako nakon Dade Prše, Nikice Jelavića, Nike Kranjčara, Nikole Katića i Borne Barišića mogao uskoro postati i šesti Hrvat u slavnom škotskom klubu.

Osijek, 100319.
Stadion Gradski vrt.
Utakmica 24. kola i 1. HNL izmedju NK Osijek i NK Lokomotiva.
Na fotografiji: Mirko Maric, Denis Kolinger.
Foto: Marko Mrkonjic / CROPIX
Marko Mrkonjic / CROPIX

Gerrard trenutačno u napadu ima bivšeg engleskog nogometnog reprezentativca Jermaina Defoea, Kylea Laffertya te odličnog Kolumbijca Alfreda Morelosa. Ako je za vjerovati otočkim medijima Glasgow Rangersi spremni su Osijeku za Marića iskrcati oko tri i pol milijuna eura.

Marić je svoju karijeru započeo u Širokom Brijegu da bi 2014. godine potpisao za zagrebački Dinamo koji ga ostavio na posudbi u BiH. Tri godine kasnije stiže u Lokomotivu u kojoj je proveo tri godine, a zatim odlazi u mađarski Videoton. Pola godine kasnije Marić se vratio u Hrvatsku da bi potpisao za NK Osijek.

Linker
19. travanj 2024 08:16