Reuters
GODINU DANA NA POSUDBI

JOŠ JEDAN DALIĆEV VATRENI NAŠAO NOVI KLUB, SVI KAŽU - OVO MU JE JEDNA OD NAJBOLJIH ODLUKA U KARIJERI Napokon je pronašao mjesto gdje će igrati...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. kolovoz 2019. 12:46

Ovo ljeto donijelo je dosta transfera hrvatskih nogometnih reprezentativaca, a posljednji u nizu koji je promijenio klub je Tin Jedvaj. Danas je, naime, objavljeno kako je Bayer ovog 23-godišnjeg obrambenog igrača poslao na posudbu u Augsburg.

„U Augsburgu su se posljednjih godina igrači dobro razvijali, a tu i ja vidim šansu za svoj razvoj. U razgovoru s čelnicima kluba shvatio sam da ću ovdje biti dobro prihvaćen, imam dobar osjećaj i veselim se što ću nositi dres Augsburga. Želim pomoći klubu da ostvari sve svoje ciljeve”, izjavio je Jedvaj za klupsku stranicu svojeg novog kluba nakon potpisa ugovora.

Jedvaj će u Augsburgu biti na jednogodišnjoj posudbi, a ovo će biti dobra prilika za njega da se izbori za regularnu minutažu. Naime, na početku sezone nije bio u planovima Bayerovog trenera Petera Bosza, a lani je u Bundesligi odigrao 16 utakmica od čega 13 u prvoj postavi. Podsjetimo, on je u Bayer došao 2014 iz Rome koja ga je godinu dana ranije kupila od Dinama.

Linker
19. travanj 2024 19:06