Ilian Micanski (R) of Bulgaria challenges Domagoj Vida of Croatia during their Euro 2016 Group H qualifying soccer match at Vassil Levski stadium in Sofia October 10, 2014. REUTERS/Stoyan Nenov (BULGARIA - Tags: SPORT SOCCER)
REUTERS/Stoyan Nenov (BULGARIA - Tags: SPORT SOCCER) / REUTERS

NOVA AVANTURA SJAJNOG STOPERA

JOŠ JEDAN VATRENI DOGOVORIO UNOSAN TRANSFER Domagoj Vida napušta Dynamo nakon 4 godine, a njegov novi klub sada će prevoditi hrvatski stoperski par

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 12.08.2017. u 17:41

 • Domagoj Vida propustio je jučerašnju pobjedu kijevskog Dinama protiv Zirke (3:0), a danas se saznao i razlog. Naime, hrvatski je reprezentativac dogovorio transfer u turski Bešiktaš.

  "Vida nije bio u sastavu jer mu je klub dopustio da dogovori transfer. Ne smijem vam reći o kojem se klubu radi", izjavio je trener kijevskog Dinama, 43-godišnji Bjelorus, Aleksandar Katskevič.

  No, kako piše turski Fanatik, 28-godišnji Vida potpisao je za Bešiktaš i to za 2 milijuna eura. Hrvatski je reprezentativac imao ugovor s ukrajinskim klubom do kraja kalendarske godine pa Dinamo nije htio da tada Vida ode besplatno već su ga prodali sada i to za cifru koju su platili zagrebačkom Dinamu za transfer Josipa Pivarića.

   

  Vida bi liječnički pregled u Istanbulu trebao odraditi u ponedjeljak i nakon toga i službeno potpisati ugovor na dvije godine s opcijom produljenja na još jednu godinu.

  U Bešiktašu igra još jedan Vatreni, 23-godišnji Matej Mitrović, koji je tamo stigao prošle sezone iz Rijeke. Turski će dakle prvak predvoditi hrvatski stoperski par.