Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
PIŠE THE SUN

JOŠ UVIJEK ČEKAJU ŠPANJOLCA, A PROPADNE LI DOGOVOR MANCHESTER UNITED DOLAZI PO LIVAKOVIĆA!? Englezi tvrde da je spremna ponuda koja se teško odbija

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. kolovoz 2019. 20:14

Britanski The Sun prenio je u subotu informaciju po kojoj bi Manchester United uskoro mogao posjetiti Maksimir. Razlog? Prema pisanjima Engleza krije se u Dominiku Livakoviću kojeg Crveni vragovi navodno vide kao potencijalnu zamjenu za Davida De Geu.

Mediji s Otoka tvrde da je Unitedov skaut s tribina promatrao Livakovićevu sigurnu predstavu protiv Rosenborga u kojoj je mrežu sačuvao netaknutom i tako omogućio Modrima da se s prednošću od 2:0 okrenu prema uzvratu u Norveškoj.

"Ako De Gea ne potpiše novi ugovor s klubom s Old Trafforda, hrvatski reprezentativac je kandidat za novu 'jedinicu'. Na potpis španjolskog vratara se još uvijek čeka...", stoji u tekstu The Suna.

Prema informacijama kojima raspolažu Englezi, za Livakovića su Crveni vragovi spremili između 15 i 20 milijuna funti. Podsjetimo, vratara hrvatskog prvaka posljednjih se mjeseci povezivalo s nekoliko klubova, a najbliže je bio prelasku u francuski Montpellier, no do tog transfera na kraju nije došlo.

Linker
20. travanj 2024 00:52