Julian Finney/Getty Images
SLUŽBENO

JOSE MOURINHO DOVEO SVOJE PRVO POJAČANJE OTKAKO JE PREUZEO TOTTENHAM U London stigao igrač koji bi trebao biti rješenje za najveću boljku 'Spursa'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. siječanj 2020. 12:31

Jose Mourinho doveo je prvo pojačanje otkako je preuzeo menadžersku klupu Tottenhama.

Redove Spursa tako je pojačao 21-godišnji veznjak Gedson Fernandes koji je stigao iz Benfice na 18-mjesečnu posudbu. U sklopu dogovorenog posla Tottenham ima pravo trajnog otkupa njegovog ugovora za 65 milijuna eura.

"Za mene je ostvarenje sna dolazak u ovako veliki klub. Svakom je igraču san zaigrati u Premier ligi, a ja sam svoj san sada ispunio", rekao je portugalski veznjak koji je dosad skupio dva nastupa u dresu seniorske portugalske reprezentacije.

Mourinho je doveo Fernandesa uslijed brojnih problema koje njegova momčad ima u veznoj liniji. Moussa Sissoko je ozlijeđen, Tanguy Ndombele je nekonstantan, a Eric Dier i Harry Winks svako malo imaju određenih problema s ozljedama. A Christian Eriksen je na izlaznim vratima kluba i nadomak je transfera u Inter.

AMSTERDAM, NETHERLANDS - OCTOBER 23:  Nicolas Tagliafico of Ajax battles for the ball with Gedson Fernandes of Benfica during the Group E match of the UEFA Champions League between Ajax and SL Benfica at Johan Cruyff Arena on October 23, 2018 in Amsterdam, Netherlands.  (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)
Dean Mouhtaropoulos/Getty Images
Gedson Fernandes (u crvenom dresu)

Fernandes je ove sezone u dresu Benfice skupio svega 13 nastupa u kojima je upisao jednu asistenciju i našao se u nemilosti trenera Brune Lagea. Svoj debi u dresu Spursa mogao bi imati već za vikend kada Tottenham gostuje kod Watforda u Premier ligi.

Linker
19. travanj 2024 07:36