Reuters / Andrew Yates Livepic
UZNEMIRENA ZVIJEZDA PRED ODLASKOM?

JOSE MOURINHO OŠTRO NAPAO POGBU, NAKON UTAKMICE PORUČIO - 'RECI MI TO U LICE' Francuz nije mu ostao dužan, cijelu situaciju promatra Barcelona

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. kolovoz 2018. 22:44

U Manchester Unitedu vladaju zategnuti odnosi. Paul Pogba dao je naslutiti da je nezadovoljan u redovima Manchester Uniteda pod vodstvom Josea Mourinha koji ga je ranije tijekom ljeta nekoliko puta medijski prozivao. Pitao se Portugalac zašto Pogba za Manchester United ne igra onako kako igra za 'Tricolore', a sada je priča o njihovom animozitetu dobila još jedan nastavak. Paul Pogba je zabio prvi pogodak protiv Leicestera i Manchester je tu utakmicu dobio 2:1, no izvedba Crvenih vragova nije bila tako sjajna.

Navodno je Mourinho nakon pobjede protiv Leicestera u svlačionici prišao Pogbi i rekao: "Ako želiš napustiti United, moraš prvo doći k meni i zamoliti me da te pustim. Također, ako imaš nekih problema, reci mi to u lice. Nemoj pričati s medijima."

Francuz na tu izjavu nije ostao dužan te mu je odbrusio: "Ako želiš pričati sa mnom, obrati se mom agentu.", odrješit je bio Pogba.

Cijeloj situaciji dodatnu draž daje uprava Barcelone koja ne odustaje od sjajnog Francuza. Njegov agent Mino Raiola već danima održava korespondenciju na relaciji Manchester-Barcelona i sva nogometna javnost sa zanimanjem iščekuje rasplet ove trakavice.

Linker
26. travanj 2024 03:20