Screenshot: Marca
NEŠTO SE KUHA

JOSE MOURINHO REALU POSLAO PORUKU KOJA BI MOGLA ODREDITI SUDBINU HRVATSKE VRATARSKE SENZACIJE 'Pronađite si nekoga drugoga!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. ožujak 2018. 12:59

Senzacionalna priča o mogućem transferu mladog Hajdukovog vratara Karla Letice svakoga dana dobiva novi zanimljiv nastavak, a danas se u nju indirektno uključio i veliki Jose Mourinho.

Nakon što su španjolski mediji objavili priču o zanimanju Reala za supertalentiranog 21-godišnjeg dvometraša iz Omiša, medije su preplavile brojne kombinacije o vratarskoj križaljci na Santiago Bernabeuu sljedeće sezone. Nema dvojbe da je maestralni Keylor Navas apsolutni broj 1 na vratima Kraljevske momčadi, 31-godišnji Kostarikanac je s Realom osvojio dva uzastopna naslova europskog prvaka, ali i njega pomalo pritišću godine.

Nije tajna da Real zadnjih par sezona planira u svoje redove dovesti prvog vratara španjolske reprezentacije, 27-godišnjeg Davida de Geu. 2015. godine je Španjolac zamalo i završio u Realu, ali sudeći po zadnjim porukama trenera Mancheter Uniteda Josea Mourinha, to će ovoga ljeta biti nemoguća misija.

Slavni Portugalac je uoči uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Seville poslao nedmosmislenu poruku Realu.

"Ja De Geu vidim samo na Old Traffordu. Nisu mi poznate namjere Reala, ali da sam njihovom mjestu, ja bih si pronašao nekoga drugoga", izjavio je Mourinho.

Pouzdani ESPN danas javlja kako je Real u siječnju u zadnji čas odustao od dovođenja golmana Athletic Bilbaoa Kepe Arrizabalage, te da mu je sljedeći na popisu želja nitko drugi nego mladi golman Hajduka - Karlo Letica.

Kako će se priča rasplesti, nemoguće je reći. U nekoliko se dana oko stasitog Omišanina podigla velika medijska prašina.

Split, 100318.
Stadion Poljud.
Nogometna utakmica 25. kola MAX TV Prve HNL, Hajduk - Istra 1961.
Na fotografiji: golman Karlo Letica, odlucio je utakmicu zgoditkom u sudackoj nadoknadi.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / CROPIX

U istom je danu završio na naslovnici Marce i zabio spektakularni gol za pobjedu Hajduka protiv Istre vrativši neizvjesnost prvenstvu Hrvatske.

Hrvatski stručnjaci predviđaju mu veliku karijeru, njegove fizičke osobine su impresivne (2,02 metra visine i 2,20 raspon ruku), suigrači i protivnici ga hvale, svojim je obranama ove sezone vratio Hajduk u borbu za naslov prvaka, sve miriše jednu lijepu, veliku priču...

Linker
24. travanj 2024 18:44