REUTERS
TRANSFER BOMBA

JUVE DOVEO ČITAV NIZ POJAČANJA, ALI ONO NAJBOLJE TEK DOLAZI Čeka se odlazak Pogbe, a onda kreću u operaciju dovođenja veznjaka od 80 milijuna eura

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. srpanj 2019. 13:28

Društvo iz Juventusa odradilo je pravi posao kada su u pitanju transferi. 'Stara dama' dovela je čitav niz pojačanja od kojih su najzvučnija Aaron Ramsey i Adrien Rabiot, a uskoro bi i službeno trebao biti potvrđen dolazak sjajnog nizozemskog stopera Matthijsa De Ligta koji stiže u transferu vrijednom 70 milijuna eura.

Ipak, ako je za vjerovati španjolskim medijima u Juvnetusu su ono najbolje ostavili za kraj. Naime, tamošnji Mundo Deportivo tvrdi kako će se prvak Italije okrenuti dovođenju Realovog Isca.

Inače sjajni veznjak ne nalazi se u nekim planovima trenera Zinedinea Zidanea i za vjrovati je kako će ovog ljeta napustiti Madrid. Torinezi se nameću kao ozbiljna opcija za španjolskog reprezentativca, a trebao bi stići ukoliko Paul Pogba ode put Madrida.

MADRID, SPAIN - OCTOBER 02: Luka Modric (2ndR) of Real Madrid CF is relevated by his teammate Francisco Roman Alarcon alias Isco (L) as Cristiano Ronaldo (R) drinks wather during the UEFA Champions League group B match between Real Madrid CF and FC Copenhagen at Estadio Santiago Bernabeu on October 2, 2013 in Madrid, Spain.  (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
Getty Images

Talijani samo čekaju Isca da napravi korak naprijed prema transferu obzirom kako su u Juventusu spremni isplatiti Realu 80 milijuna eura koliko 'kraljevi' i traže.

Linker
26. travanj 2024 09:25