REUTERS
'BIANCONERI' OSLABLJENI

JUVENTUS BEZ RONALDA NA GOSTOVANJU KOD DINAMOVOG RIVALA U LIGI PRVAKA Je li zaista puknuo odnos trenera i najveće zvijezde?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. studeni 2019. 20:04

Iz redova Juventusa potvrdili su da će Cristiano Ronaldo propustiti subotnje gostovanje kod Atalante u sklopu 13. kola Serie A.

U posljednja dva nastupa za Juventus Ronaldo je prijevremeno napuštao igru budući ga je trener Maurizio Sarri mijenjao. To se slavnom Portugalcu nikako nije sviđalo, te je nezadovoljno gestikulirao kod napuštanja travnjaka. U međuvremenu je Ronaldo odigrao dvije utakmice za portugalsku reprezentaciju, zabio hat-trick Litvi, još jedan gol Luksemburgu, a sada neće opet zaigrati za Juventus.

Službeno objašnjenje iz Juventusa su Ronaldovi zdravstveni problemi, ali čini se da je došlo do ozbiljnog pucanja odnosa na relaciji Ronaldo-Sarri.

Kako bilo, Juventus će na gostovanju kod Atalante biti oslabljen i za Adriena Rabiota i Alexa Sandra, dok su se Miralem Pjanić i Blaise Matuidi vratili u sastav.

Juventusova momčad za okršaj protiv Atalante

Szczesny, Buffon, Pinsoglio; Bonucci, De Ligt, Rugani, Demiral, De Sciglio, Danilo; Pjanic, Matuidi, Emre Can, Khedira, Bernardeschi, Ramsey, Bentancur, Cuadrado; Higuain, Douglas Costa, Dybala

Linker
19. travanj 2024 13:18