Marco Luzzani/Getty Images
PIŠU TALIJANI

JUVENTUS NAŠAO SENZACIONALNO RJEŠENJE ZA MANDŽU!? Nesretne zvijezde zamijenit će klubove! Hrvat pred kraj karijere postaje član još jednog diva

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. listopad 2019. 13:52

Sudbina Marija Mandžukića i dalje je jedna od glavnih tema na nogometnom tržištu. Otkako je pao u drugi plan kod Maurizija Sarrija, hrvatskog se napadača gotovo pa svakodnevno seli iz Torina.

Nikakva novost nije da bi cijelu tu situaciju najviše volio iskoristiti Manchester United, ali je zato procurila nova kombinacija u kojoj bi se ovaj transfer mogao realizirati početkom iduće godine.

Talijanski Tuttosport otkrio je veliki plan Juventusa koji namjerava ponovno u svoje redove vratiti Paula Pogbu, veznjaka kojeg su 2016. prodali upravo Unitedu i to za 105 milijuna eura. Prema pisanjima ovog medija, na koji su se danas pozvali i brojni engleski, Juve će za francuskog reprezentativca Crvenim vragovima ponuditi Mandžukića i Emrea Cana.

Ni Mandžo ni Can, podsjetimo, nisu se našli na Sarrijevom popisu za Ligu prvaka...

U prilog cijeloj priči ide činjenica da su sva tri igrača trenutno nezadovoljna svojom situacijom i upravo zato mnogi danas vide ovaj rasplet kao vrlo realan razvoj događaja.

- Morat ćemo nekoga dovesti. Nakon što su otišli Lukaku i Sanchez ne treba biti previše pametan da bi se zaključilo kako ćemo u idućem prijelaznom roku posegnuti za opcijama u napadu - prije nekoliko je dana priču dodatno zakuhao Ole Gunnar Solskjaer.

Linker
19. travanj 2024 01:59