Stefano Rellandini / REUTERS
AMBICIOZNI PLANOVI

JUVENTUS NE MISLI STATI NA RONALDU To bi bila senzacija: Nakon dovođenja portugalske zvijezde talijanski velikan dovodi još dva strašna pojačanja!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. srpanj 2018. 18:21

Juventus misli ozbiljno. U redovima 'Bianconera' ne misle stati na dovođenju Cristiana Ronalda, što se tiče pojačanja za sljedeću sezonu.

Navodno su na pragu povratka u Torino i legendarni Zinedine Zidane i Paul Pogba.

Španjolski mediji pišu kako je donedavni trener Reala, koji je napustio klupu nakon osvajanja Lige prvaka, na korak od preuzimanja uloge sportskog direktora u Juventusu. Vijest je prenio i Sport Bild, a Zidane bi s radom navodno trebao početi u listopadu.

Podsjećamo, Zidane je kao igrač branio boje Juventusa između 1996. i 2001. prije transfera u Real vrijednog tada rekordnih 77.5 milijuna eura.

Nadalje, Tuttosport navodi kako je Pogba željan povratka u Juventus i navodno mu je dosta igranja pod Joseom Mourinhom u Manchester Unitedu. Činjenica je da Pogba od transfera iz Juventusa u Manchester United 2016. godine vrijednog 105 milijuna eura nije pokazao igre kakve je prikazivao u dresu 'Bianconera', a dolazak Ronalda u Torino pokazao mu je da klub ima visoke ambicije.

Nakon pobjede nad Hrvatskom u finalu SP-a Pogbu je njegov suigrač iz reprezentacije Blaise Matuidi, inače i sam igrač Juventusa, pitao bi li se vratio u Torino?

"Aaaa, Stara dama, Stara dama", procijedio je Pogba uz široki osmijeh.

Linker
24. travanj 2024 19:27